1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

شیرینی بامیه

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    - آرد یک لیوان
    - تخم مرغ 2 تا 3 عدد
    - آب یک لیوان
    - روغن جامد 2 قاشق سوپخوری (یا کره)
    - شربت در صورتی که خواستیم بامیه ها قهوه ای شود 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    آب و روغن را جوش آورده و آرد را یک مرتبه می افزائیم و هم می زنیم تا آب آن تبخیر شود و بعد از سردشدن تخم مرغها را دانه دانه می افزائیم تا یک ماده یکدست و یکنواختی که قابل رد شدن از قیف باشد به دست آید و مواد را داخل قیف ریخته و داخل ظرف چرب شده ای می ریزیم و بعد سرخ می کنیم و بعد داخل شربت قوام آمده سرد می ریزیم و از نشاسته هم نمی توان استفاده کرد.
    نکات قابل توجه در درست کردن بامیه این است که اگر بخواهیم بامیه ها کمی خوش طعم تر شود می توان یک لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده کرد و در صورت تمایل برای قهوه ای شدن شربت (2 قاشق غذاخوری) را به آن اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم که مواد خوب با هم مخلوط شوند و روی حرارت هم حداقل به مدت 20 دقیقه هم می زنیم تا کاملاً مواد بسته و آب آن کشیده شود در این صورت بامیه ترد و شکننده خواهد شد و البته موقع سرخ کردن نیاز به اینکه روغن داغ باشد نیست و بامیه ها باید تا حدی سرخ شوند که موقع به هم خوردن در روغن صدا بدهد و موقع انداختن در شربت بامیه ها ته ظرف باید بروند تا شهد را کاملاً به خود جذب کنند. بامیه ها آماده است.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.