1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

لوز نارگیلی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    ۱ ) پودر قند ۷۵ گرم
    ۲) پودر نارگیل ۳۰۰ گرم
    ۳) شکر ۱۰۰ گرم، هل مقداری، آب و گلاب ۵۰ گرم
    طرز تهیه
    شکر را با کمی آب و گلاب قوام آورید و سپس یک سوم پودر نارگیل را کنار بگذارید و بقیه را با پودر قند آسیاب و هل را اضافه کنید. از شکر قوام آمده کم کم داخل آن بریزید تا خمیر شود. ته ظرفی را مقداری پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید. دوباره روی آن پودر نارگیل یا پسته می ریزیم و چند ساعت بعد آن را به صورت لوزی می بریم و در ظرف می چینیم.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.