1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

حلوای آجیل

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    - پودر قند 150 گرم
    - آرد 210 گرم
    - پودر نشاسته 45 گرم
    - کافی میت 60 گرم
    - روغن جامد 45 گرم
    - کره 115 گرم
    - پودر هل 1 قاشق سوپخوری
    - پودر زنجبیل 1 قاشق سوپخوری
    - پسته خرد شده 45 گرم
    - گردوی خرد شده 45 گرم
    - بادام بو داده و خرد شده 30 گرم
    مواد لازم برای تزیین حلوای آحیل :

    -بادام درسته 75 گرم
    - گردوی نیمه شده 55 گرم
    - بادام هندی 75 گرم
    - فندق درسته 70 گرم
    - شکلات تیره 150 گرم


    طرز تهیه
    پودر قند را الک کنید آرد را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شده و عطر آن بلند شود و درعین حال رنگ آن تغییر نکند. پودر نشاسته را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و با کافی میت مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا روغن آب شود. تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید و بگذاریدتا مواد نیمه گرم شودو سپس پودر قند و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حلوا را به ضخامت 1 تا 15 سانتیمتر باز کنید. حلوا را با ابعاد 3*3 سانتیمتر برش دهید روی هر کدام از برش های حلوا، بادام و گردو و بادام هندی و فندق قرار دهید. شکلات را آب کنید و داخل قیف بریزید و روی حلوا را تزیین کنید حلوای آجیل به مدت 2 روز در ظرف در بسته و بیرون از یخچال قابل نگهداری است.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.