1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه مرغ ذغالی

شروع موضوع توسط yas25 در ‏17 فوریه 2014 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه مرغ ذغالی


    ayektatak.com_wp_content_uploads_2014_01_fo1911.jpg


    مواد لازم :



    گوشت *‌مرغ نیم کیلو

    گشنیز و نعنا ۲۰۰ گرم

    مایونز ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)

    ماست ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)

    روغن مایع دو قاشق سوپخوری

    سیر یک حبه بزرگ

    سرکه دو قاشق غذاخوری

    فلفل سبز تند یک تا دو عدد

    ذغال یک تکه

    طرز تهیه :
    روغن را داغ کرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تکه‌های مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت می‌دهیم. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌کنیم تا روغن بیاندازد.


    روی مرغ نمک می‌پاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌کنیم. سپس تکه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌کنیم،


    یک تکه فویل را به صورت کاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یک قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم، حرارت را خاموش می‌کنیم بعد از سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد.
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏17 فوریه 2014
    rozita و RAHIM68 از این پست تشکر کرده اند.
  2. chera

    chera کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2013
    ارسال ها:
    471
    تشکر شده:
    663
    جنسیت:
    زن
    خیلیم عالی -15-
     
  3. ثریا

    ثریا خدایا عاشقارو بهم برسون کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئیه 2013
    ارسال ها:
    25
    تشکر شده:
    217
    جنسیت:
    زن
    ممنونننننننننننننننننننننننننننن
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.