1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سا ق بورما

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    برای خمیر :
    – آرد گندم 5/4 لیوان ( 500 گرم )
    – نمک 2/1 قاشق مرباخوری
    – روغن زیتون 5/1 قاشق غذاخوری ( 15 گرم )
    – تخم مرغ 2 عدد – آب ولرم 2/1 لیوان
    – نشاسته ذرت 1 لیوان
    – کره یا مارگارین 250 گرم
    – گردو نیم کوب شده 300 گرم
    برای شربت :
    – شکر 3 لیوان
    – آب 3 لیوان
    – آب لیمو ترش 2/1 عدد

    طرز تهیه

    شکر و آب را در یک قابلمه روی شعله ملایم بگذارید تا شربت غلیظ شود . آب لیمو تازه را اضافه کنید چند دقیقه دیگر بجوشد ، از روی حرارت برداشته و بگذارید تا ولرم شود.برای درست کرد ن خمیر آرد را داخل یک کاسه گود الک کنید ، نمک بپاشید روی آرد روغن زیتون بریزید. وسط خمیر را باز کرده تخم مرغ ها را اضافه کنید . کمی آب بریزید و خمیر درست کنید ( خمیر به دست نچسبد ) خوب ورز دهید . خمیر را به 12 تکه تقسیم کنید و روی آنرا را با دستمال بپوشانید. بگذارید 10 دقیقه در حرارت اتاق استراحت کند .فر را از قبل گرم کنید . سپس روی پیش خوان را آرد بپاشید ، هر یک از گلوله خمیر را باکمک وردنه خیلی نازک پهن کنید. روی خمیر گردو بپاشید و دور یک وردنه ( با قطر یک سانتی ) خمیر پهن شده را بپیچید . بعد هر دو طرف وردنه را با دست گرفته به طرف وسط هل دهید خمیر در وسط وردنه جمع شود . بعد آرام از وردنه خارج کنید . کف سینی را به قطر 35 -40 سانتی چرب کنید . خمیر جمع شده را از وسط سینی شروع کرده به طرف بیرون پر کنید . کره را آب ، ولرم که شد روی شیرینی بریزید. سینی شیرینی را داخل فر بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود (40 – 45 دقیقه در 160 – 170 درجه سانتیگراد). از فر که بیرون آوردید ولرم که شد شربت آن را بریزید. چند ساعت صبر کنید تا شربت خوب به خوردش برود .به تکه های کوچک ببرید و سرو کنید. می توانید روی آنرا را با پودر پسته تزیین کنید. ( این شیرینی را در کشور ترکیه در عروسی ها ، عید فطر و عید قربان درست می کنند )
     
    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.