1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان مغزدار قالبي

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    مايه خمير تازه ( براي خمير) 40 گرم
    شكر ( براي خمير) 50 گرم
    شير ولرم ( براي خمير) نصف ليوان
    تخم مرغ ( براي خمير) 2 عدد
    كره آب كرده ( براي خمير) 40 گرم
    نمك ( براي خمير) 1 قاشق چايخوري
    رنده پوست ليمو ( براي خمير) 1 قاشق غذاخوري
    آرد سفيد گندم ( براي خمير) حدود 700-600 گرم
    تقويت كننده آرد ( براي خمير) 2/1 قاشق چايخوري
    كره آب كرده ( براي ميان خمير) 4-3 قاشق غذاخوري
    شكر ( براي ميان خمير) 4-3 قاشق غذاخوري
    كشمش ريز ( براي ميان خمير) 75 گرم
    گرود ريز خرد شده ( براي ميان خمير) 75 گرم
    كره كرده (براي روي نان ) 100 گرم
    شكر (براي روي نان ) 2 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه
    مايه خمير تازه را در ظرفي ريخته شكر و شير ولرم را به آن اضافه كنيد و با ديسك مايه خمير را در شير حل كنيد . تخم مرغ ، كره ، نمك و رنده پوست ليمو ترش را به مخلوط اضافه كنيد سپس تقويت كننده آرد و آرد را كم كم بيافزاييد و ورز دهيد تا خميري شود كه به دست نچسبد . روي خمير را بپوشانيد و به مدت نيم ساعت در جاي نسبتاٌ گرم قرار دهيد تا خمير ور بيايد و حجم آن دو برابر شود . خمير را به تكه هاي 50 گرمي تقسيم كنيد و از هر تكه خمير رشته هايي به اندازه 20*10 سانتي متر باز كنيد از كره آب كرده با قلم مو روي خمير بماليد . شكر و كشمش و گردو را با هم مخلوط و از آن روي خمير بپاشيد و در جهت طول آن را دولا كرده و از سمت باريك آن را رول كنيد و قالب مناسبي را با كره آب كرده چرب كنيد و خميرها را در قالب با كمي فاصله بچينيد و روي خمير را به مدت 15 دقيقه بپوشانيد تا خمير مجدد ور بيايد در اين فاصله فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . مابقي كره را روي خمير بريزيد و شكر را روي آن بپاشيد و در طبقه بالا به مدت 30-25 دقيقه بپزيد.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.