1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

فطير محلی خراسانی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    آب نصف پيمانه
    آرد 4 پيمانه
    كره 150 گرم
    خمير مايه خشك ريز 1 قاشق غذا خوري
    تخم مرغ 1عدد
    زرد چوبه يا گل رنگ به مقدار لازم
    كشمش و گردو 1 پيمانه
    شيره انگور نصف پيمانه

    طرز تهیه
    آرد را درون كاسه ريخته وسط آن را گود كرده سپس آب خمير مايه تخم مرغ و كره را اضافه مي كنيم خمير را خوب ورز مي دهيم تا خمير لطيفي بدست آيد. بعد خمير را بمدت نيم ساعت در هواي آشپزخانه قرارداده تا ور آيد. سپس خمير را بصورت چونه هائي باندازه نارنگي درآورده سپس دانه دانه باز كرد بصورت لواش نازكي درمي آوريم بعد كره و زردچوبه را مخلوط كرده روي هر ورقه از خمير ماليده و خمير ديگري روي آن قرار مي دهيم تقريباً شش ورقه خمير روي هم قرار مي دهيم مجدداً خمير را لوله كرده بصورت چونه هاي بزرگتري درآورده باندازه دايره اي به قطر 20 سانت باز مي كنيم گردو و شيره و كشمش را مخلوط كرده روي خمير قرار داده سپس خمير ديگري روي آن انداخته و در فر با 400 درجه سانتي گراد مي پزيم. (البته در سبك سنتي با تنور و درون ديگ مسي پخته مي شده)
     
    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.