1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پای نارگیل

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    خمیر پای پخته شده خنک شده 1 عدد
    – پودر نارگیل 2/1و2 پیمانه
    - شکر 1 پیمانه ( 200 )
    – آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
    – خامه 100 گرم ( 2/1 پیمانه )
    - شیر 2/1 و1 پیمانه
    – زرده تخم مرغ 2 عدد
    – کره 50 گرم
    – نمک 8/1 قاشق چایخوری
    - وانیل 4/1 قاشق چایخوری
    – در صورت دلخواه 2/1 از پودر نارگیل فوق را بو بدهید و برای روی پای استفاده نمائید.

    مواد لازم جهت تهیه خمیر پای : آرد 2 پیمانه – کره سرد 100 گرم – روغن جامد 2 قاشق غذاخوری ( در صورتیکه روغن جامد در دسترس نبود به جای آن 75 گرم کره اضافه نمایید ) – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب سرد 2 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه
    تمام مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید ( آب را در مرحله آخر به خمیر اضافه نمایید و همینطور خمیر را با نوک انگشت ورز دهید ) سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده و بعد در قالب مخصوص پای که چرب کرده اید پهن می کنیم با چنگال چند سوراخ کف آن ایجاد کرده سپس یک ورق کاغذ روغنی روی آن انداخته مقداری حبوبات روی آن می ریزیم و به مدت 15 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار داده و بعد کاغذ محتوای حبوبات را برداشته و درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد تغییر داده و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و بگذارید کاملا خنک شود . برای تهیه مواد داخل پای شیر ، آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با هم روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تابه غلظت برسد سپس خامه و کره و وانیل را اضافه نمایید و مجددا روی حرارت قرار دهید و سپس وقتی به غلظت کافی رسید از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و بعد بگذارید خنک شود و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید )
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.