1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کتلت برنج-کیک اسپاگتی با پنیر

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    برنج : ۱ پیمانه
    ▪ آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
    ▪ كره : ۷۵ گرم
    ▪ پیاز: ۱ عدد
    ▪ تخم مرغ : ۲ عدد
    ▪ نمك و فلفل : به میزان كافی
    ▪ آرد سوخاری : به میزان كافی
    ● طرز تهیه :
    ابتدا برنج را به صورت كته پخته و می كوبیم وپیاز را در كره تفت می دهیم و آرد را هم به آن اضافه كرده سپس تخم مرغها را یكی یكی درداخل برنج ریخته سپس پیاز سرخ شده و آرد را به آن اضافه می كنیم و نمك و فلفل را هم داخل مواد ریخته و با هم مخلوط می كنیم تا به شكل خمیر چسبنده درآید و بعد آنها را فرم داده وداخل آرد سوخاری می غلتانیم و آن گاه آنها راسرخ می كنیم بدین ترتیب كتلت ما آماده می شود.



    مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :

    1 قاشق غذاخوری کره نرم

    500 گرم اسپاگتی

    به میزان لازم نمک
    6 عدد تخم مرغ
    4 پیمانه پنیر موزارلا رنده دالیا

    350 گرم سوسیس یا کراکف خرد شده

    4/1 پیمانه خامه

    4/1 قاشق چایخوری


    فلفل جوز هندی به میزان لازم



    دستور پخت:

    فر را روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد داغ کنید.

    قالب کیک 25 سانتی با وسط سوراخ را چرب کنید ته قالب را فلفل سیاه تازه کوبیده بپاشید.

    اسپاگتی را در آب جوش و نمک پخته آبکش کرده سپس در کاسه‌ای همراه با تخم‌مرغ‌ها، موزارلا و سوسیس، خامه، جوزهندی و فلفل سیاه مخلوط کرده در قالب بریزید روی قالب را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر 40 دقیقه بگذارید بعد از 40 دقیقه رویش را برداشته 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

    بعد از 10 دقیقه از قالب درآورید و برش بزنید و در کنار غذاهای گوشتی و یا همراه سالاد سرو کنید.

    نکته آشپزی:

    1- می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده نیز در این غذا استفاده کنید.

    2- می‌توانید این غذا را از پاستاهای پخته و اضافی روز پیش تهیه کرد.

    نکته تغذیه:

    می‌توانیم برای ظرف کوچکتر تمام مواد را نصف کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.