1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کتلت جعفری-شولی(آش محلی یزد)

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای تهیه ی کتلت جعفری:
    جعفری خردشده – هشت قاشق غذاخوری
    پیازچه – ۲۰ شاخه
    تخم‌مرغ – ۲ عدد
    پیاز – یک عدد
    پنیر سفید – ۵۰ گرم
    نمک و فلفل و آرد – به میزان لازمطرز تهیه ی کتلت جعفری:

    پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. پیازچه را هم خرد کرده و با پیاز، جعفری، تخم‌مرغ، پنیر خردشده، نمک و فلفل مخلوط کرده و آرد را تا زمانی که مواد کمی قوام یابد اضافه کنید. سپس در دست گرد کرده و در روغن سرخ نمایید یا همه مواد را در تابه ریخته یک‌ طرف که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
    140_1335625481_original_gxejbysknptuziqfcora.jpg

    آش شولی یکی از آش های یزدی است که در حین سادگی، خوشمزه نیز هست. در اصل چاشنی این آش، سرکه است ولی می توانید آن را با رب انار هم میل کنید. اغلب یزدی ها وقتی میرن جاهای تفریحی شولی رو حتما همراه خودشون میبرن چون

    مواد لازم:
    سبزی(نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله) یک و نیم کیلو

    چغندر دو عدد بزرگ

    پیاز سه عدد

    نعناع خشک دو قاشق غذا خوری

    آرد یک و نیم لیوان

    عدس یک لیوان

    روغن به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

    نمک به میزان لازم

    زردچوبه دو قاشق مربا خوری

    سرکه به میزان دلخواه



    طرز تهیه:
    ابتدا چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب می گذاریم روی شعله تا نیم پز شود.

    بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا بپزد.

    در این فاصله نعناع و پیاز داغ را درست کرده و به آن زردچوبه را اضافه می کنیم.

    به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط می کنیم.

    وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کرده ومی گذاریم چند قل بخورد.

    بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می کنیم و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه می کنیم و همزمان هم، خوب به هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

    نکته:

    اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می کنیم و سپس آن را خوب به هم می زنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.

    بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردیم، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه می کنیم (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و می گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.

    اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.