1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

شكر پاره

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    آرد گندم 8 قاشق غذاخوري
    خاك قند 6 قاشق غذاخوري
    اير ميك 4 قاشق غذاخوري
    مارگارين و يا كره 100 گرم
    تخم مرغ 1 عدد (تقريباٌ يك قاشق مرباخوري براي روي شيريني جدا كنيد)
    روغن مايع براي چرب كردن سيني به مقدار لازم
    شكر 5/2 ليوان
    آب 5/2 ليوان
    آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
    فندق و يا بادام پوست گرفته 50 گرم
    پيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

    طرز تهیه

    آرد را الك كنيد . وسط آن را گود كنيد و تخم مرغ و خاك قند و پيكينگ پودر را بريزيد . با دست هم بزنيد . سپس مارگارين ( از نيم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد ) را به خمير اضافه كنيد . خوب ورز بدهيد . از خمير تكه هايي به اندازه تخم مرغ جدا كنيد و با كمك دست گرد و بعد پهنش كنيد . سيني را از قبل چرب كرده خميرها را با فاصله اي دو سانتي داخل سيني بچينيد روي آن ها زرده تخم مرغ بماليد . بادام ها را به وسط هر خمير كمي فشار دهيد . فر را كه از 10 دقيقه قبل آماده كرده سيني را وسط فر و در دماي 160 درجه سانتي گراد ( به مدت 30 دقيقه) بگذاريد تا شيريني ها طلايي رنگ شوند . براي درست كردن شربت شكر و آب را بجوشانيد . بعد از اين كه غليظ شد ، آب ليمو را به آن اضافه كنيد . چند دقيقه ديگر بجوشانيد و از روي گاز برداريد و بگذاريد سرد شود . شربت را روي شيريني داغ بريزيد . يكي دو ساعت صبر كنيد اگر شيريني شربت را خوب كشيد كمي ديگر روي آن شربت بريزيد . اين مواد براي 8 نفر در نظر گرفته شده است .
    توجه : اين شيريني را معمولاٌ در عيدهاي مذهبي درست مي كنند .
     
    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.