1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

قارچ شکم پر

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای ۲ نفر
    قارچ بزرگ: ۶ عدد
    کره: ۱ قاشق غذاخوری
    پیازچه: ۲ ساقه، خرد شده
    سیر: ۱ حبه ریز شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
    گردو: ۲ قاشق غذاخوری، رنده یا ریز شده
    جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری ریز شده
    آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
    روغن زیتون: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
    پنیر پارمسان: به مقدار لازم
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه
    مرحله ۱ – فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

    مرحله ۲ – قارچ را شسته و تمیز کنید، سپس تنه آن را جدا کرده و ریز خرد کنید.

    مرحله ۳ – کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ های ریز شده را به همراه پیازچه به کره بیافزایید و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

    مرحله ۴ – گردو، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

    مرحله ۵ – تابه را از روی شعله برداشته، جعفری و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

    مرحله ۶ – قارچ های خالی شده را با روغن زیتون چرب کنید و داخل آنها با مخلوط مواد پر کرده و در نهایت روی آنرا با پنیر پارمسان بپوشانید.

    مرحله ۷ – قارچ های شکم پر را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر گذاشته تا پخته و روی قارچ طلایی شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و گرم سرو نمایید.
    140_1330412500_original_grxbhydjoiplvenkutmf.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.