1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

کلوچه فومن

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    مواد داخل خمیر
    – کره 2 قاشق غذاخوری
    – آرد 3 قاشق غذاخوری
    – دارچین 1 قاشق مرباخوری
    – شکر 4 قاشق غذاخوری
    – جوز هندی نصف 1 عدد
    – گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

    مواد خمیر
    – شیر 5/1 لیوان
    – آرد 500 گرم
    – کره 120 گرم
    – زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
    – بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت 400 درجه فا ر نهایت یا 200 درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود .
     
    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.