1. انجمن های فارس پاتوق
    مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
    رد اعلامیه

آش رشته سنتی

شروع موضوع توسط ♥azin baroon♥ در ‏27 فوریه 2014 در انجمن خوراک ساده

  1. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ AMIR_D.E.H عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    4,853
    جنسیت:
    مرد
    airancook.ir_upload_foodasli_ash_soup_ash_reshte.jpg



    آش رشته





    سبزی مخصوص آش ( تره.جعفری.اسفناج.گشنیز ) 1 کیلو . رشته آش 1/2 بسته


    نخود اش 1/2 لیوان . لوبیا چیتی 1/2 لیوان . عدس 1 لیوان . پیاز 10 عدد


    سیر 20 عدد . کشک مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم . نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری




    airancook.ir_upload_foodasli_ash_soup_ash_reshte_1.jpg




    طرز تهیه : نخود اش و لوبیا چیتی را از شب قبل در اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید ( برای از بین بردن نفخ حبوبات این کار لازم است ).




    در قابلمه ای بزرگ 3- 5 لیوان اب بریزید سپس نخود و لوبیا چیتی ای که از شب قبل خیس کرده بودید در ان بریزید و با حرارت ملایم بگذارید نیم پز شود ( کمی نرم شود ) سپس عدس را اضافه کنید.




    airancook.ir_upload_foodasli_ash_soup_ash_reshte_2.jpg




    پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند ، 1 ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید ، سبزی ها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز اضافه کنید سپس بگذارید مواد بپزند ( در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند ).




    پس از چند ساعت ( بسته به حرارت و نوع مواد زمان پخت متغیر میباشد ) که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.




    airancook.ir_upload_foodasli_ash_soup_ash_reshte_3.jpg




    ، پس از 20 دقیقه کشک ، نمک و فلفل را بریزید و کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید رشته ها له نشوند ، 5 دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید ( بیشتر از این زمان موجب ته گرفتن اش میشود ).




    پس از پخت اش رشته را در ظرف بکشید و با نعناع داغ ، نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمائید.




    نکته ها : در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید ، برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود ؛ در صورتی که نمیخواهید داخل اش کشک اضافه کنید کشک را در کنار اش سرو کنید ، بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.
     

    موضوعات مشابه

    mania&mina, pary royaee و 18u از این پست تشکر کرده اند.
  2. pary royaee

    pary royaee عاشقی رو با خدا دوس دارم و لا غیر کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2013
    ارسال ها:
    2,311
    تشکر شده:
    8,618
    جنسیت:
    زن
    آخ جون آش رشته توی این هوای سرد دست جمعی چه می چسبه
     
  3. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ AMIR_D.E.H عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    4,853
    جنسیت:
    مرد
    بعلی
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.