1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز پخت جوجه چینی

شروع موضوع توسط ♥azin baroon♥ در ‏28 فوریه 2014 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    5,155
    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___7bf952018dae97e406b1012fbcf165f51.jpg

    طرز پخت جوجه چینی با سس تاتار
    این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .

    مواد لازم :برای ۵-۶ نفر

    فیله مرغ نیم کیلو آبلیمو دو قاشق غذاخوری پیاز متوسط سه عدد سیر یک حبه نمک و زعفران به میزان لازم
    مواد لازم برای خمیر بنیه :

    تخم مرغ دو عدد ماء الشعیر بدون طعم یک لیوان شیر نصف لیوان خمیر مایه :یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری آرد به میزان لازم نمک و فلفل سفید به میزان لازم


    ماء الشعیر بدون طعم : (اگه بدون طعم را دوست نداشتید می تونید از نوع لیمویی آن هم استفاده بفرمایید )

    مواد لازم برای سس تاتار:

    زرده تخم مرغ پخته دو عدد خیار شور ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری سس مایونز سه قاشق غذاخوری فلفل به میزان لازم سس تند گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ابتدا فیله مرغ را از ضخامت به دو قسمت می کنیم و سپس از نظر طولی هم به دو قسمت می کنیم یعنی هر فیله به چهار قسمت تقسیم می شود (تقسیم از طول در تصویر نشان داده نشده )



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___6ded1cebb15a488b89b4598698883ba4.jpg

    فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___f84ffc5391a1235a3052f191f998e272.jpg

    حالا می رویم سراغ درست کردن خمیر بنیه . شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . و کنار می گذاریم .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___3c3ca1376de7619a52d9c33cdeeaedfb.jpg

    زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و ابتدا سفیده را خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___7b4392d14c98df9249a1184390136a25.jpg

    سپس زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب به هم می زنیم و به همین ترتیب مخلوط شیر و خمیر مایه را هم می افزاییم .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___111dfb9b39627fd4b56014f583d0e547.jpg

    آرد و بیکینگ پودر را به تدریج اضافه می کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد .می توانیم در این مرحله با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند .در آخر فلفل سفید و نمک و کمی زعفران هم به آن اضافه می کنیم . و خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___f1e9e4588958565978c875b0b477483d.jpg

    در این فاصله سس را حاضر می کنیم . زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را هم می افزاییم .سس تاتار حاضر است . می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد .می شود از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده بفرمایید .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___9396326d78ebc7cc1e2838ba4bfbc5a5.jpg

    وقتی خمیر بنیه استراحت کرد . در یک ظرف نسبتا کوچک و با دیواره بلند مقداری روغن (به میزانی که جوجه ها در آن شناور باشند ) را با حرارت بالا گرم می کنیم تا داغ شود و بعد فیله های آغشته به خمیر را در آن می اندازیم .(حدود ۵ تا ۶ تا باهم ). سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب برشته و مغز پخت شوند .



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___b9d4399ad50e84717a9a16b4796cf6ae.jpg

    نکته : وقتی فیله های آغشته به خمیر را می خواهیم در روغن بیندازیم بهتر است کمی آن را تکان بدهیم تا خمیر اضافی آن جدا شود .

    در اواسط کار اگر ذرات خمیر در روغن باقی ماندند بهتره روغن را از صافی رد کنید و یا مرتب ذرات خمیر را باقاشق جمع آوری کنید .

    می شود از خمیر باقیمانده برای حلقه های پیاز استفاده کرد که فوق العاده خوشمزه می شود.



    awww.hotnaz.com_wp_content_uploads_2014_02_Hotnaz_com___e68911c10db1d8a75088d96db1fc3080.jpg
     

    موضوعات مشابه

    T&F و همراز از این پست تشکر کرده اند.
  2. همراز

    همراز عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,286
    تشکر شده:
    1,470
    جنسیت:
    مرد
    این دیگه چی بود داداااااااااااااااا
    غذای خودمون تموم شده بود عجق وجق گذاتشتی
    خخخخخخخخخخخخخخ
     
  3. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    5,155
    خب مگه چیه؟خخخ
     
  4. pary royaee

    pary royaee عاشقی رو با خدا دوس دارم و لا غیر کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2013
    ارسال ها:
    2,311
    تشکر شده:
    8,655
    جنسیت:
    زن
    شما هم اشتهای ادمو کور می کنید غذای ما مگه چه ایرادی داره که شما طرز پخت جوجه تیغی رو یاد می دید
     
  5. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    5,155
    چقدر سخت میگیریدا
     
  6. همراز

    همراز عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,286
    تشکر شده:
    1,470
    جنسیت:
    مرد
    شبیه .... که با کف گرگی زدی ناکارش کردی -9-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.