1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دو مغزی خرما

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم برای 4 – 6 نفر :

    خرما --------------------------- 100 گرم
    مغز گردو ----------------------- 75 گرم
    مغز بادام ---------------------- 30 گرم
    آرد نخودچی ------------------ 2 قاشق غذا خوری
    گلاب -------------------------- 1 قاشق غذا خوری
    پودر دارچین ------------------- 1 قاشق چایخوری
    زعفران آب شده -------------- 1 قاشق چایخوری
    پودر هل ----------------------- ½ قاشق چایخوری
    پودر نارگیل -------------------- به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    پوست و هسته خرما را بگیرید ، خرما را با چنگال له کنید و کنار بگذارید .
    پوست نازک مغز گردو و بادام را نیز طبق روشی که قبلا در این قسمت گفته شده است بگیرید و همراه با دارچین و هل آسیاب کنید .
    مخلوط مغز ها را با آرد نخودچی مخلوط کنید و چند دقیقه ورز دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند .
    گلاب و زعفران را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را ورز دهید. روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بمانند تا کاملا منسجم شوند .
    بعد از 10 دقیقه خرمای له شده را به مواد اضافه کنید و مواد را تا حدی ورز دهید که خمیر سفت و یکدستی به دست آید .
    به اندازه یک گردوی متوسط از مایه بردارید و به شکل دلخواه فرم دهید و در ظرف سرو بچینید .
    میتوانید دو مغزی ها را به اشکال مختلفی فرم دهید یا با قالبهای مختلف قالب بزنید .

    پودر نارگیل را در ظرف تخت و لبه داری بریزید و نیمی از دومغزی ها را در پودر نارگیل بغلتانید و نیم دیگر را بدون پودر نارگیل در ظرف سرو بچینید .

    ماندگاری دو مغزی خرما نسبت به انواع مشابه دیگر کمی بالاتر است و اگر در ظرف درب دار محکم در یخچال نگهداری شوند تا دو هفته تازگی و نرمی خود را حفظ خواهند کرد .

    نکته :

    گرفتن پوست نازک روی گردو و بادام به این دلیل است که دو مغزی در نهایت به تلخی نزد و رنگ آن نیز خیلی تیره نشود .
    میتوانید همراه مواد ذکر شده از 1 قاشق غذا خوری کنجد نیز استفاده کنید .
    بعد از آماده کردن دو مغزی ها میتوانید علاوه بر پودر نارگیل، برای ایجاد تنوع در طعم و ظاهر کار، از پودر پسته، شکلات تخته ای رنده شده یا محصولات مشابه نیز استفاده کنید و دو معزی ها را با رنگ ها و طعم های گوناگون تهیه و سرو کنید .
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.