1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان خرمایی كرمانشاهی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم :

    آرد سفید نیم كیلو
    كره ی گیاهی 250 گرم
    ماست 250 گرم
    نمك یك قاشق چای خوری
    بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری
    خرمای بدون هسته نیم كیلو
    پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد از هر كدام دو قاشق غذاخوری
    دارچین یك قاشق چای خوری
    زعفران آب شده یك قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :
    - خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
    - کره را کمی روی حرارت آب کنید.
    - ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.
    - آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
    - خمیر را خوب ورز دهید.
    - خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.
    - بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
    - شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.
    - شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
    - در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.