1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کوکواسفناج-اسفناج تندپنیری

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    سیب‌زمینی متوسط: سه عدد؛ پوست کنده شود.
    اسفناج پخته و آب گرفته شده: 60 گرم
    پیاز کوچک: یک عدد رنده شود.
    آرد سفید: سه قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    تخم‌مرغ: 2 عدد؛ هم زده شود.
    طرز تهیه :
    • سیب‌زمینی‌‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

    • سبزی‌جات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    • درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

    • تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت می‌دهید کوکوهای آماده‌ شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.
    140_1325953566_original_ldunrbpxehyazjgofisw.jpg



    مواد لازم:
    روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری
    پیاز متوسط: یک عدد؛ خرد شود.
    سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
    اسفناج: یک کیلو؛ پاک شده و درشت خرد شود.
    شیر: نصف پیمانه
    پنیر خامه‌ای: 170 گرم
    سس تند: به مقدار دلخواه
    پنیر موزارلای رنده شده: سه چهارم پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار دلخواه
    نان تست یا باگت یا دیگر انواع نان
    طرز تهیه:
    • فر را از قبل روی حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. درون قابلمه بزرگی روغن را روی حرارت متوسط گرم کرده سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و آن‌ها را 8- 5 دقیقه تفت دهید.
    • درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب اسفناج‌ها را بگیرید سپس آن‌ها را درون یک آبکش بریزید و فشار داده تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.
    • درون قابلمه‌ای که سیر و پیاز را تفت داده‌اید، شیر را اضافه کرده و روی حرارت زیاد گرم کنید سپس پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کرده و تا حدی که ذوب شود آن را هم بزنید.
    • اسفناج‌های آب گرفته، سس تند و یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.
    • مخلوط را درون ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید و نصف پیمانه پنیر موزارلای باقی‌مانده را روی آن پخش کنید.
    140_1325607525_original_xgpoaeyictwlsvjkrnfd.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.