1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

باقلوا گل رز قزوین

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم:
    - شیر نصف پیمانه(80 گرم)
    - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
    - نمک یک هشتم قاشق چای خوری
    - کره 3 قاشق غذاخوری
    - زرده تخم مرغ 2 عدد
    - آرد الک شده 225 گرم
    مواد لازم برای داخل باقلوا:
    - پودر پسته 2 پیمانه
    - گلاب 2 قاشق غذاخوری
    - پودر قند یک پیمانه
    - هل 1 قاشق چای خوری
    مواد لازم برای شربت باقلوا:
    - شکر یک پیمانه(150 گرم)
    - آب نصف پیمانه(70 گرم)
    - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
    - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
    روش تهیه:
    - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
    - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
    - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
    - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
    - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
    - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
    - سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
    طرز تهیه شربت باقلوا:
    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
    تهیه باقلوا در فر:
    باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.
    کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.