1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

قارچ سوخاری فلورانسی-فریتاتاکدوحلوایی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم
    • یک بسته نیم کیلویی قارچ
    • نیم پیمانه آرد سوخاری
    • یک عدد تخم مرغ
    • یک قاشق غذاخوری شیر
    • نیم قاشق چای خوری نمک
    • روغن زیتون
    دستورالعمل تهیه
    قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم.

    تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.

    قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید.




    مواد لازم برای 4 نفر:
    کدوی سبز نازک حلقه شده= سه پیمانه
    تخم مرغ کمی زده شده= 4 عدد
    آرد= دو قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل = یک چهارم قاشق چایخوری
    آویشن تازه خرد شده= دو قاشفق چایخوری
    پونه کوهی (اورگانو) تازه خرد شده ه= دو قاشق چایخوری
    ریحان تازه خرد شده= یک قاشق چایخوری
    نعنا تازه خرد شده= دو قاشق چایخوری
    روغن زیتون = دو قاشق سوپخوری
    حلقه گوجه فرنگی به قطر 1 سانتی متر = یک عدد
    پپرونی به قطر نیم سانتی متر = یک عدد
    پنیر موتزارلا ریز خرد شده = 120 گرم
    فریتاتا، در واقع کوکوی ایتالیایی است. در این فریتاتای فوری، کدو، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر، طعمی به یاد ماندنی ایجاد کرده اند.
    کدو، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر، طعمی به یاد ماندنی به این غذ می دهند.
    طرز تهیه :
    کدوها را در یک ظرف مناسب و اندکی آب جوش به مدت 3 دقیقه میپزیم و سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود. تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سبزیجات معطر و کدو را به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

    روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب که بتوان آنرا در فر قرار داد، داغ میکنیم و مخلوط کدو را با احتیاط در آن مییزم. در حدود 15 دقیقه بدون هم زدن روی شعله ملایم میپزیم تا تخم مرغها کمی سفت شوند.

    سپس گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را روی این مخلوط قرار داده و 1 تا 2 دقیقه در فر یا توستری که از بالا حرارت داشته باشد قرار میدهیم تا پنیر آب شده و پپرونی داغ شود.

    فریتاتا را بریده و سرو میکنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.