1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رولت سبزیجات

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    کره پاستوریزه =60 گرم
    تره فرنگی= 1 تکه متوسط
    سیر =2 حبه
    آرد سفید گندم= یک سوم پیمانه 40 گرم
    شیر =1 پیمانه 150 گرم
    تخم مرغ =4 عدد
    پنیر پارمزان رنده شده= 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل =به مقدار لازم
    مواد لازم برای داخل رولت:
    پنیر پارمزان رنده شده= 100 گرم
    کنسرو ذرت= 1 پیمانه
    پیازچه خرد شده= سه چهارم پیمانه
    پنیر خامه ای= 50 گرم
    طرز تهیه :
    - سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
    - سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
    - سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
    - به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
    - زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
    - سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
    - سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
    - فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
    - مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
    - حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
    - 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
    - مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.

    پیشنهاد:
    به جای پنیر پارمزان می‌ توانید از پنیر فتا استفاده کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.