1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه کیک شکلاتی گرم با مرکبات

شروع موضوع توسط همراز در ‏11 مارس 2014 در انجمن کیک ها

  1. همراز

    همراز عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,286
    تشکر شده:
    1,470
    جنسیت:
    مرد
    آماده سازی مواد:
    15 دقیقه ( بعلاوه 10 دقیقه برای سرد کردن )
    1.jpg
    زمان پخت:
    36 دقیقه
    دستور پخت این دسر خوشمزه توسط الیزابت فالکنر سرآشپز و دارنده دو رستوراان بزرگ در سان فرانسیسکو ارائه شده است. این دسر را میتوانید گرم یا سرد میل کنید. علاوه بر طعم فوق العاده بسیار سالم است و ارزش امتحان کردن را دارد. این دسر به دلیل شکل رمانتیکی که دارد برای ولنتاین نیز استفاده میشود. با مواد داده شده در دستور پخت میتوان 4 بار این دسر را سرو کرد. مقدار هر وعده یک فنجان میباشد.

    ویژگی این دسر: سدیم پایین


    مواد لازم:
    • یک چهارم فنجان فندق
    • اسپری پخت یا روغن
    • 4 اونس شکلات تلخ و شیرین
    • 2 قاشق سوپ خوری کره
    • 2 تخم مرغ بزرگ
    • 1 قاشق سوپ خوری شکر
    • 1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
    • یک سوم قاشق چای خوری نمک
    • نارنگی، پرتقال خونی، یا پرتقال ماندارین


    روش آماده سازی:
    1. از قبل فر را تا دمای 350 درجه گرم کنید.
    2. فندقها را در ظرف پخت قرار دهید و دردرمای 350 درجه برای 15 دقیقه بپزید ( یکبار تکانشان دهید ). بعد از 15 دقیقه فندق ها را دربیاورید در یک حوله یا دستمال بگذارید. پوستشان را بکنید و در آخر خردشان کنید.
    3. ظرفی را که میخواهید در آن دسر را بپزید با روغن یا اسپری پخت خوب چرب کنید ( ترجیحا از قالب های فنجان شکل استفاده کنید ). داخل قالب خود را با فندق هایی که خرد کردید بپوشانید.
    4. شکلات و کره را در یک ظرف امن داخل میکرو ویو ترکیب کنید. قدرت میکرو ویو را روی بالا بگذارید و روی 1 دقیقه تنظیم کنید. هر 30 ثانیه محتویات ظرف را بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
    5. تخم مرغ ، شکرها و نمک را داخل یک ظرف مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه بهم زدن آنها را ادامه دهید. میتوانید از همزن استفاده کنید و سرعت آن را روی بالا قرار دهید.
    6. یک چهارم مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به آرامی بهم بزنید. مخلوط ها را به طور مساوی داخل قالب یا قالبهای فنجان شکل بریزید. قابل را داخل سینی فر بگذارید. کمی آب داغ روی سینی بریزید. به مدت 20 دقیقه در دمای 350 درجه مواد را بپزید و یا میتوانید تا زمانی که مواد پف کرد به پخت ادامه دهید.
    7. قالب را از سینی جدا کرده و به مدت 10 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود.
    8. بالای کیک خود را با نارنگی، پرتقال خونی یا پرتقال ماندارین تزئین کنید.


    اطلاعات تغذیه ای
    • کالری هر وعده ( یک فنجان ) 299
    • چربی در هر وعده 23 گرم
    • چربی اشباع در هر وعده 11 گرم
    • چربی اشباع نشده در هر وعده 5 گرم
    • پروتئین در هر وعده 6 گرم
    • کربوهیدرات در هر وعده 25 گرم
    • فیبر در هر وعده 3 گرم
    • کلسترول در هر وعده 121 میلی گرم
    • آهن در هر وعده 1 میلی گرم
    • سدیم در هر وعده 110 میلی گرم
    • کلسیم در هر وعده 28 میلی گرم
     

    موضوعات مشابه

    دوشیزه و rozbeh از این پست تشکر کرده اند.
  2. rozbeh

    rozbeh romel کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2012
    ارسال ها:
    590
    تشکر شده:
    495
    جنسیت:
    مرد
    دادا یه کدبانوی کامل شدی کم کم باید واست آستین بالا بزنیم
     
  3. همراز

    همراز عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,286
    تشکر شده:
    1,470
    جنسیت:
    مرد
    -9--40-
     
  4. rozbeh

    rozbeh romel کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2012
    ارسال ها:
    590
    تشکر شده:
    495
    جنسیت:
    مرد
    حله دیگه مبارکه-23--23--32--39--74--83--60--97--54-
     
  5. همراز

    همراز عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,286
    تشکر شده:
    1,470
    جنسیت:
    مرد
    ممنون اما یکم طول کشید برام آستین بالا بزنی . واسه همین خودم زدم و گرفتم -7-
     
  6. هدیه

    هدیه کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2013
    ارسال ها:
    1,474
    تشکر شده:
    524
    جنسیت:
    زن
    مرسی.........
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.