1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

شلغم کبابی با ترخون و ریحون(فرانسوی)

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    شلغم = ١٢ عدد
    کره = ۴ ق س
    سیر = ١حبه
    ترخون خرد شده = ١ ق س (اگر از ترخون خشک استفاده کردید ٢/١ ق س هم کافی است)
    جعفری خرد شده = ٣ ق س
    نمک = ٢/١ ق چ
    فلفل سفید = ٢/١ق چ
    آبلیمو = ٢ ق س
    روغن زیتون = ١ ق س
    طرز تهیه:
    کره را در دمای معمولی اطاق گذاشته تا کمی نرم شود.
    بعد کره، سیر خرد شده، ترخون خرد شده، فلفل سفید، نمک و ٢ ق س از جعفری را با هم مخلوط کرده و به کناری می گذاریم.
    شلغم ها را پاک می کنیم و به مدت ٣ دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم بعد از آب جوش درمیاریم و در آب یخ می گذاریم (١ الی ٢ دقیقه) بعد شلغم ها را کاملا خشک کرده با چاقو ۴ برش (به شکل به اضافه) نسبتاً عمیق روی آنها ایجاد می کنیم و درون شلغم ها را با مواد مخلوط شده پر می کنیم.
    ظرفی را که می خواهیم در فر بگذاریم را با روغن زیتون چرب می کنیم شلغم ها را درون ظرف می گذاریم وظرف را در فر می گذاریم. مدت زمان پخت ٢٠ الی ٣٠ دقیقه می باشد.
    ۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت ظرف را از فر درمیاریم آبلیمو را روی شلغم ها می ریزیم، ما بقی جعفری را هم روی شلغم ها می ریزیم و دوباره ظرف را در فر می گذاریم.
    این غذا را در فرانسه با نان باگت یا به همراه گوشت کبابی می خورند.
    140_1296079075_original_fbeouzjxawlqitvgcmdr.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.