1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

قلیه ماهی

شروع موضوع توسط rozbeh در ‏16 مارس 2014 در انجمن غذاهای دریایی

  1. rozbeh

    rozbeh romel کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2012
    ارسال ها:
    590
    تشکر شده:
    495
    جنسیت:
    مرد
    قلیه ماهی غذای دریایی خوشمزه

    یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور -شیر) ماهی پوست گرفته و پاک شده
    یک بوته سیر
    300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
    یک بسته تمرهندی
    یک عدد متوسط پیاز
    به قدر دلخواه زردچوبه و نمک
    یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
    یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

    طرز تهیه :

    ماهی را به اندازه ی تکه های 4×4 سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این
    خورش
    ت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.
    نکات تغذیه ای :
    این
    خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.
    همچنین در تهیه این
    خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد ، بلکه دارای فواید بسیاری است. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این
    خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند.
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏16 مارس 2014
    ahmadi_amir222 و pary royaee از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.