1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز درست کردن ترشی فوری

شروع موضوع توسط yas25 در ‏17 مارس 2014 در انجمن سس و ترشی

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    طرز درست کردن ترشی فوری

    awww.kamyab.ir_wp_content_uploads_2014_01_1_Torshi_WwW.KamYab.Ir_.jpg

    مواد لازم :

    بادمجان قلمی ۸ عدد
    گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
    هویج ۲ عدد متوسط
    سیر ۱ بوته
    ترخان خشک ۲ قاشق غذاخوری
    شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
    سرکه سیب به مقدار لازم
    گلپر یا سیاه دانه در صورت تمایل
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه ترشی فوری :
    پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.
    گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد نمایید.
    فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد نمایید.
    پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
    پوست هویجها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
    هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.


    نکته (۱): برای تهیه یک ترشی خوب اولاً مواد باید کاملاً تازه باشد، ثانیاً مواد باید کاملاً خشک باشد و به هیچ وجه آب نداشته باشد تا ترشی کپک نزند.

    نکته (۲): در صورتیکه طعم بادمجان کبابی را می پسندید، به جای این که بادمجانها را با سرکه سیب بجوشانید آنها را کبابی کنید.
     

    موضوعات مشابه

    RAHIM68 و rozita از این پست تشکر کرده اند.
  2. rozita

    rozita برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آوریل 2013
    ارسال ها:
    1,542
    تشکر شده:
    2,199
    جنسیت:
    زن
    به به
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.