1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماست اصفهانی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن خورش ها

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای تهیه خورش ماست:
    مرغ – ۷۵۰ گرم
    پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
    زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری
    آب – ۵۰۰ میلی لیتر
    زعفران – ۶ قاشق چایخوری
    خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری
    ماست چکیده – ۵۰۰ گرم
    نمک – ۱ قاشق چایخوری
    خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری
    زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوریطرز تهیه خورش ماست:

    مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.


    ( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )
    140_1341429250_original_vxudkrtbhpejzmnqcifo.jpg
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    واقعا جالب بود؛ ممنون ....................................... -gol-tashvigh-gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.