1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خورش سیب البالو

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن خورش ها

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    سرو براي 4نفر
    مدت پخت: 80 دقيقه
    مواد لازم:
    گوشت مغز ران گوسفند: 500گرم
    پياز: 1عدد
    آب: 4پيمانه
    لپه: 1پيمانه
    سيب: 500گرم
    آلبالوي هسته گرفته: 500گرم
    نمک و فلفل: به ميزان لازم
    روغن: به ميزان لازم


    طرز تهيه :

    گوشت را به تکه هاي يکدست،به صورت چهارگوش خرد کنيد .درتابه اي کمي روغن را
    روي حرارت گرم کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
    پيازرا خرد کنيد و جداگانه تفت دهيد تا طلايي شود.سپس گوشت را به آن اضافه کنيد و حدود 4پيمانه آب بريزيد و در ظرف را ببنديد تا گوشت بپزد .وقتي گوشت نيم پز شد لپه را که ازشب قبل درآب و نمک خيس کرده ايد و بعد درکمي روغن تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد .
    سيب ها را پوست بکنيد و قاچ قاچ کنيد ودر روغن کمي تفت دهيد .وقتي لپه و گوشت کاملاً پخت. 30دقيقه قبل ازجا افتادن کامل خورش سيب ها را اضافه کنيد و بعد از 10دقيقه آلبالوي هسته گرفته را بريزيد .دقت داشته باشيد که لپه حتماً پخته باشد و بعد آلبالو را بريزيد زيرا درغيراين صورت با افزودن آلبالو ديگرلپه نخواهد پخت.
    سپس نمک و فلفل خورش را اندازه کنيدو وقتي خورش کاملاً جا افتاد آن را ازروي حرارت برداريد .

    140_1327678613_original_jvgitsmplwonrzhyduak.jpg
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ................................... tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.