1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خورش کدوگردو دامغانی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن خورش ها

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    گردو = 300 گرم
    گوشت مغز ران گوسفند = 500 گرم
    پیاز= 1 عدد ( یا 2 قاشق پیاز داغ )
    زردچوبه درصورت تمایل=1 قاشق چایخوری
    کدو حلوایی= 500 گرم پوست کنده
    روغن کنولا = 5 قاشق غذاخوری
    رب انار= 1 لیوان
    شکر=1 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل= به میزان لازم
    زعفران دم کرده=1 قاشق چایخوری
    طرز تهيه:
    مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید . گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید . مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد . برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت 1 قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید .
    کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتی متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید . وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر ، نمک ، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند .
    در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد . بنا به ذائقه ی خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید . خورش را همراه پلو سرو کنید . این غذا مخصوص شهر دامغان است .

    140_1294909544_original_fyhxbpctqsiwjulkazrd.jpg
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون خیلی جالب بود ................................ tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.