1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه پاناکوتا

شروع موضوع توسط yas25 در ‏14 مه 2014 در انجمن انواع دسر

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا :

    برای ۶ لیوان (توجه کنید که ۶ لیوان کامل نمیشه..نصف لیوان رو ژله میگیره)
    ۱ پاکت خامه یا ۲۰۰ گرم
    ۱لیوان شکر
    نصف لیوان شیر
    ۲ قاشق سرپر چایی خوری پودر ژلاتین
    یه کوچولو وانیل
    ژله (توصیه میکنم صد در صد از ژله انار یا توت فرنگی استفاده کنید )
    اکلیل خوراکی طلایی
    توت فرنگی
    شکلات اب شده برای تزیین

    طرز تهیه پاناکوتا :

    ۲ تا ۳ ساعت قبل از درست کردن پاناکوتا باید نصف بسته ژله رو اماده کنید و توی قالب بریزیم و به صورت کج توی یخچال قرار بدیم
    من قالب رو به دیواره یخچال تکیه میدم و تا ۴۵ دقیقه اصلا در یحچال رو باز نمیکنم
    باید ژله کاملا سفت بشه بعد پاناکوتا رو بریزن روش..اگر هنوز شل باشه پاناکوتای داغ ژله رو آب میکنه
    خوب حالا میریم سر وقت پاناکوتای خوشمزمون کل خانواده ما عاشق این دسر هستن..واقعا خوشمزه هستش و شیک برای مهمونی.
    پودر ژلاتین رو توی شیر سرد میریزیم و بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل میکنم

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2013_12_13851998551_300x225.jpg

    من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2013_12_13851998553_300x225.jpg

    خوب حالا خامه و وانیل رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم ..نکته مهم اینه که خامه نباید به جوش بیاد

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2013_12_13851998554_300x225.jpg

    وقتی دیدین که داغ شده سریع ۱ لیوان شکر رو به خامه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کامل حل بشه

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2013_12_13851998555_300x225.jpg

    گاز رو خاموش کنید و حالا ژلاتین و شیر داغ رو به مواد اضافه کنید

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2013_12_13851998556_300x225.jpg

    کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم سرد بشه حالا وقتشه که پاناکوتا رو روی ژله توی قالب بریزیم

    ۲ تا ۴ ساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه (البته پاناکوتا دسر کش داری هستش. یعنی مواد مثل ژله سفت نمیشه.حالت کش دار پیدا میکنه بخاطر شکرش و حالا دوباره نصف دیگه بسته ژله رو درست میکنیم و روی پاناکوتا میریزیم بعد از ۱ تا ۲ ساعت اماده سرو هستش.
    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2014_04_13982728101_300x225.jpg

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2014_04_13982728102_300x225.jpg

    و در آخر تزئینات لازم رو انجام میدهیم. پاناکوتا ما آماده ست

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2014_04_13982728113_300x225.jpg

    a3e7en.com_wp_wp_content_uploads_2014_04_13982728114_300x215.jpg
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏14 مه 2014
    rozita از این پست تشکر کرده است.
  2. star20

    star20 کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2016
    ارسال ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    جنسیت:
    زن
    دوستان یک سایت هست به نام مینی کار که کلی ایده تزیین غذا داره می تونید ببینید حتما خوشتون میاد حتی یک مسابقه تزیین غذا داره که از غذاهای تزیین شده خودتون می تونید عکس بذارید و تو مسابقه شرکت کنید . اینم لینکشه براتون میذارم تا ببینید.
     
    Last edited by a moderator: ‏24 آگوست 2016
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.