1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

موس شکلات

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم
    شکلات تلخ و شیرین: ۴ اونس (۱۲۰ گرم)
    کره: ۲ قاشق غذاخوری (۲۸گرم)
    قهوه اسپرسو (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری
    تخم‌مرغ: ۲ عدد
    پودر تارتار: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
    شکر: ۴ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم)
    وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    خامه پرچرب: یک‌دوم پیمانه (۱۲۰ میلی‌لیتر)
    تزئین:
    خامه فرم گرفته، نعنای تازه، شکلات رنده شد

    روش تهیه:

    ۱- در یک کاسه متوسط شکلات‌ها، کره‌ه و وانیل را ریخته و روی بخار آب گذاشته و هم می‌زنیم تا شکلات و کره کاملا آب و با هم مخلوط و یکدست شوند.

    ۲- پس از سرد شدن مایه شکلاتی، زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم و با همزن دستی با هم مخلوط می‌کنیم و درون یخچال قرار می‌دهیم.

    ۳- سفیده تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط‌کن ریخته، پودر تارتار را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا سفیده‌ها کف کنند. در همین حال که مخلوط‌کن در حال زدن سفیده‌های تخم‌مرغ است، کم‌کم شکر را به آن می‌افزاییم.

    ۴- خامه را درون ظرف ریخته و با مخلوط‌کن می‌زنیم تا زمانی‌که کاملا سفت شود.

    ۵- سفیده تخم‌مرغ‌های زده شده را کم‌کم به مواد شکلاتی افزوده، سپس خامه را کم‌کم به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.

    ۶- محصول به دست آمده را درون ظرف مخصوص خود بریزید و برای ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد، پس از درآوردن از یخچال می‌توانید با خامه زده شده و نعنا یا شکلات رنده شده روی آن تزئین کنید.
    140_1339642409_original_ekzcfbphdtyrugiqsjva.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.