1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پاناکوتی توت فرنگی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای 6 نفر:
    توت‌فرنگی قطعه شده: سه پیمانه
    شیر کم چرب: یک پیمانه
    اسانس توت‌فرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
    کمی نمک
    شکر: نصف پیمانه
    ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چای‌خوری
    شیر: یک چهارم پیمانه
    خامه: یک چهارم پیمانه
    کمپوت توت‌فرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود.
    آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه
    شکر: 2 قاشق چای‌خوری


    برای تهیه پاناکوتا: توت‌فرنگی، شیر، اسانس توت‌فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.

    • درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.

    • سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.

    • مخلوط خامه‌ - ژلاتین را درون پوره توت‌فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن‌ها را بپوشانید و آن‌ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید.

    • برای خارج کردن دسرها از قالب، آن‌ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه‌ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف‌های مورد نظر برگردانده و قالب‌ها را از آن‌ها جدا کنید و 20 دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.

    •برای تهیه کمپوت: تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت‌فرنگی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه‌ای،‌ خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.

    • توت‌فرنگی‌ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن‌ها را آغشته کنید.

    • پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید

    140_1339794217_original_xnftuyscqvrhkjgbzdma.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.