1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسرمصری بابوسا

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد اولیه :

    آرد سمولینا يك و نيم پيمانه
    شکر و شیر خشک از هر کدام يك پيمانه
    کره آب شده 160 گرم
    پودر نارگیل دو پيمانه
    خامه صبحانه 250 گرم
    تخم‌مرغ دو عدد
    بیکینگ پودر يك قاشق چايخوري
    وانیل نصف قاشق چايخوري
    بادام برای تزیین به مقدار كافي


    مواد لازم براي شربت:

    شكر يك پيمانه

    آب 1/2 پيمانه

    آبليمو يك قاشق چايخوري

    زعفران دم شده يك قاشق چايخوري

    طرز تهيه:

    فر را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. در كاسه‌اي تمام مواد دسر را به جز بادام با همزن برقي بزنيد تا كاملا يكنواخت شود. قالب مربع شكل 23 سانتي‌متري را با كره چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و بادام‌ها را روي باسبوسا بچينيد. سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه بپزيد تا كاملا مغز پخت و طلايي شود.

    پس از اين‌كه دسر را از فر خارج كرديد آن را برش زده و شربت سرد را روي دسر داغ بريزيد و مجددا دسر را خنك كرده سپس سرو كنيد.


    طرز تهيه شربت:

    تمام مواد را در ظرفي مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد تا يك دقيقه بجوشد، آن‌گاه شربت آماده است.
    140_1328510801_original_jpacldnmtxzsgbhfeiqu.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.