1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کرم کارامل نارگیلی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    موادلازم برای هشت نفر:
    شکر: یک و نیم پیمانه
    خامه غلیظ: ‌یک و یک چهارم پیمانه
    شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه
    پودر نارگیل: ‌یک قاشق چای‌خوری
    تخم‌مرغ: شش عدد
    طرز تهیه:

    • ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.

    • سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت 10- 8 دقیقه بگذارید بجوشد.

    • کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد 20 سانتی‌متر کف و 6 سانتی‌متر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.

    • فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

    • خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حباب‌های ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

    • در ظرف بزرگی تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.

    • درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]

    • قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.

    • قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.

    • روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

    • برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
    140_1330230340_original_qvyzwkxrjlofndpmeubt.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.