1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرزتهیه مربای به

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    موادلازم:

    به پوست کنده واسلایس شده= 3 کیلو
    شکر =2/5 کیلو
    اب= تا جایی که روی به را بگیرد
    دانه به= 1 قاشق غذاخوری
    هل=1 قاشق غذاخوری
    اب لیمو 3= قاشق سوپخوری

    طرزتهیه:
    140_1326607407_original_qwykpriamubvxfntszgj.jpg
    به واب را در ظرف مورد نظر روی اجاق میگذاریم .تا کمی نیم پز شود حدود 20 دقیقه.بعد شکر -هل و دانه به را اضافه میکنیم با حرارت کم ودر نیمه باز 3 الی 4 ساعت میپزیم.در اخر اب لیمو را اضافه کرده یکی دو جوش که زد شعله را خاموش میکنیم .اصولا مربای به را در ظرف مسی میپزند که تاثیر زیادی در زیبایی رنگ مربای به دارد .در این عکس من از ظرف رویی استفاده کردم .ولی به نظرم رنگش بد نشد .دانه به عطر مزه و لعاب خوبی به مربا میدهد.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.