1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه کاسرول فرانسوی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:

    5 فنجان =خمیر نان
    4 عدد =تخم مرغ
    1و 2/1 فنجان =شیر
    4/1 فنجان= شکر سفید
    4/1 قاشق چایخوری =نمک
    1 قاشق چایخوری =وانیل
    1 قاشق چایخوری =مارگارین
    1 قاشق چایخوری= دارچین

    طرز تهیه:

    1- فر را روشن کنید و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید.

    2- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.

    3- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، 2 قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید.

    4- کره مارگارین را روی گاز آب کرده و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.

    5- سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با 1 قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید
    140_1324700344_original_xktmvycjiazwguhedpsl.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.