1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه فروماژپرتغال

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم (برای 6-5 نفر) :

    زرده ی تخم مرغ =4عدد
    شکر= 1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
    وانیل =یک چهارم قاشق چای خوری
    آب پرتقال= 5/2 پیمانه (380 گرم)
    خامه ی پاستوریزه = 1 پیمانه (200 گرم)
    ورق ژلاتین ضخیم = 4 ورق
    رنده ی پوست پرتقال = نصف قاشق چای خوری
    روش تهیه :
    زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

    ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

    زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

    سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

    در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

    مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

    پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.




    نکته :
    به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
    140_1324096990_original_fbmehryucqvkpwlasztx.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.