1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرزتهیه رنکینگ

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    خرما =20 تا 30 عدد
    آرد گندم=3 قاشق غ
    کره= 4 قاشق غ
    گردو= 10 تا 15 عدد
    پودر هل=یک قاشق چایخوری
    پودر قند = 2 قاشق غ
    دارچین= به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. هسته خرما را خارج کرده و ییک نصف گردو را (با توجه به اندازه خرما) داخل خرما قرار می دهیم.(سر گردو بیرون نباشه لطفا)
    2. از وسط ظرف شروع به چیدن خرما ها می کنیم و یک دایره درست می کنیم.(لازمه که بگم حتما سر باز خرما ها باید به پایین باشه؟)
    3. آرد را کمی تفت می دهیم تا عطرش دربیاد و یکم رنگش طلایی بشه ( یک وقت نسوزونیدش، همون یکم طلایی بشه بسه). کره رو اضافه می کنیم. مقدار کره بسته به نوع آرد متغیره، باید انقدر باشه که خمیری نشه و یکم شل باشه، حالا از روی شعله بردارین و یکم پودر هل توش بریزین و اگه خواستین شکر. به نظر من شکر نریزید بهتره چون خرما هاشیرین هستن و خیلی شیرین می شه و پس دلتون رو می زنه نمی تونین زیاد بخورید!!!
    4. حالا موادی قسمت 3 رو داغ داغ میریزید روی خرماهایی که توی قسمت 2 درست کردید و میزاریدش توی یخچال که خودش رو بگیره.
    5.پودر قند رو ترجیحا با یک الک بریزیدش روی رنگینک که از یخچال بیرون آوردینش تا مثل عروس سفید بشه.(البته من روش پودر نارگیل ریختم که ابتکار خومه!باعرض معذرت خدمت جونوبی های عزیز)
    6. در آخر روش رو با دارچین لوزی لوزی درست کنین. من وسط لوزی ها رو با زعفرون و پونه کوهی تزیین کردم.
    این غذا مناسب روزایی هستش که روزه هستینف چه ماه رمضون باشه چه ماه دیگه ای باشه! و اگه مثل من عاشق خرما باشین عاشق این غذا هم میشین.

    در بوشهر دیده شده رنگینک به عنوان دسر با غذاهای سردی مثل قلیه ماهی و ... هم خورده می شه.
    من که عاشق رنگینک هستم و وقتی روزه هستم درست می کنمش.
    140_1322407862_original_vmlxfigayopebszuwchd.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.