1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

چیزکیک پرتغالی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم :
    آب پرتقال شیرین = یک پیمانه
    شکر = یک پیمانه
    خامه ی معمولی=یک پیمانه
    پنیر خامه ای= 450 گرم
    نشاسته ی ذرت= 3 قاشق س
    تخم مرغ=3 عدد
    فویل =به اندازه لازم
    مواد لازم برای خمیر چیزکیک :
    پودر بیسکوییت وانیلی= دو پیمانه
    شکر قهوه ای = یک سوم پیمانه
    کره ی ذوب شده=100گرم
    طرز تهیه:
    ابتدا کف و اطراف یک قالب کمربندی 20 سانتی را با فویل پوشش دهید. سپس بیسکوییت پودر شده را با شکرقهوه ای و کره ی ذوب شده مخلوط کرده, کف قالب پرس نموده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بیسکوییت و کره خودش را بگیرد.
    برای تهیه مواد چیز کیک داخل کاسه ای پنیر خامه ای خامه و شکر را با همزن برقی 10 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید. در این مرحله , آب پرتقال و نشاسته ی ذرت را کم کم بیفزایید و همزن را کنار بگذارید.مواد چیز کیک را به آرامی بر روی بیسکوییت ها ریخته و بگذارید 60 دقیقه در طبقه ی وسط فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزد. بعد از پخت چیز کیک بهتر است فر را خاموش کرده , در فر را باز بگذارید و اجازه دهید چیز کیک در فر خنک شود , سپس آن را بیرون آورده و 7تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد مصرف کنید.
    پ ن :
    1- به جای نشاسته ی ذرت میتونی از آرد ذرت استفاده کنی
    2- درجه ی همزن باید روی حداقل باشه چون کیک ترک میخوره
    3- لازم نیست حتما 10 دقیقه بزنی در حدی که مخلوط بشه کافیه
    4-اگه خیلی دوست داری بخوریش لازم نیست حتما 8 ساعت بزاری توی یخچال در حد 3 ساعتم بسه
    140_1320512913_original_cpsirykgqonxmlfejuzb.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.