1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه فالوده شیرازی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    موارد لازم برای 2 نفر:

    2 لیوان آب
    2 لیوان شکر
    گلاب 1/4 لیوان
    150 گرم نودل برنجی

    طرز تهیه :

    مواد رو با هم مخلوط کنید . واسه اینکه اینکار راحتتر انجام بشه از آب جوش استفاده کنید بعد بذارید این محلول سرد بشه. بعد از سرد شدن این شربت رو در فریزر بذارید تا کاملا ببنده.البته باید به حد یخ در بهشت برسه نه اینکه مثل سنگ بشه چون قاطی کردن رشته ها توش سخته.برای رشته از نودلهای برنجی چینی می تونید استفاده کنید. همونا که چینی و تایلندیش همه جا هست . برای این مقدار شربت از 150 گرم نودل استفاده می کنیم. نکته مهمش اینجاست که درسته که روی این نودلها یا رشته چینی برنجی نوشته 3 دقیقه زمان پخت, اما مهم نیست و نودلها رو 15 تا 20 دقیقه بجوشونید. بعد آبکشی کنید و روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه .سپس با یخ در بهشت مخلوط کنید. اگه دیدید که یخ در بهشت شما خیلی آبکی شد ,دوباره بذارید تو فریزر .و سپس به هم هم بزنید . وقتی به غلظت مورد نظر رسید با آبلیمو و در صورت در دسترس بودن شربت آلبالو میل بفرمایید.
    140_1315562154_original_bhtalfidcujoyzgsmpwk.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.