1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ مجلسی

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏24 ژوئن 2014 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_1.jpg
    مرغ: به ميزان لازم (من 9 تيكه گذاشتم)
    پياز: 1 عدد درشت
    فلفل دلمهاي: يك عدد كوچك
    زعفران آب كرده غليظ: 5 ق س
    فلفل سياه، نمك، زردچوبه: ميزان لازم
    آب: 1 ليوان
    آبليمو: 1 ق س
    گلاب: 1 ق غ سرخالي
    عصاره مرغ: 1 حبه
    نخودفرنگي، هويج، ذرت: در صورت دلخواه
    رب گوجهفرنگي: 1 ق س
    روغن: كمي
    طرز تهيه:
    *مرغها را داخل قابلمه ميچينيم، ابتدا سينه در رديف زير و ران در رديف بالايي، سپس لابه لاي مرغها زعفران میریزیم.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_2.jpg
    * سپس برشهای هویج ( در صورت تمایل )و پياز خرد شده خلالي...
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_3.jpg
    *نمک...
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_4.jpg
    *زردچوبه و فلفل سیاه...
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_5.jpg
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_6.jpg
    *و در لايه رويي به ترتيب زعفران، نمك، فلفل، زردچوبه، پياز، فلفلدلمهاي را ميريزيم .
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_7.jpg
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_8.jpg
    * سپس در صورت دلخواه (كه من پيشنهاد ميكنم حتما اضافه كنيد) عصاره مرغ را با دست خرد كنيد و روي مرغها بريزيد، و حدود 2 ق س هم روغن اضافه كنيد.
    *بعد يك ليوان آب را كامل داخل قابلمه ميريزيم.
    *در قابلمه را ببنديد و شعله گاز را خيلي كم كنيد. و اجازه بدهيد تا مرغ آب بيندازد و با يك ليوان آبي كه اضافه كردهايم كاملا بپزد. حدود يك و نيم ساعت طول ميكشد.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_9.jpg
    *در اين مرحله مرغها كاملا پختهاند، پس از قابلمه خارج ميكنيم و آب مرغ را از صافي رد ميكنيم.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_10.jpg
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_11.jpg
    * داخل ظرفي كمي روغن ريخته و رب را اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_14.jpg
    * سپس آب مرغ رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، سپس آبليمو و در نهايت گلاب رو اضافه ميكنيم. و اجازه ميدهيم كه كمي بجوشد و مزه و بوي گلاب به خورد سس برود.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_15.jpg
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_16.jpg
    *مرغها را داخل تابه چيده و سرخ ميكنيم.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_12.jpg
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_13.jpg
    * سپس اگر دوست داشتيد، آب مرغ را به مرغهاي سرخ شده اضافه كنيد و بگذاريد چند دقيقه(بين 10 تا 15 دقيقه با شعله كم) در آب مرغ قل بزنه تا طعم سس به داخل بافت مرغها نفوذ كنه.
    *يك ربع آخر نخودفرنگي و ذرت را با كمي آب و آب مرغ ميپزيم و كنار ميگذاريم.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_17.jpg
    * خوب حالا مرغ خوشمزه با طعم و بوي مرغهاي رستوران آماده است. نوش جان.
    abaharsite.com_images_foodphoto_novin_chicken_18.jpg

    منبع:taste.com
     

    موضوعات مشابه

    دوشیزه, nazi66 و laleh mn از این پست تشکر کرده اند.
  2. هدیه

    هدیه کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2013
    ارسال ها:
    1,474
    تشکر شده:
    524
    جنسیت:
    زن
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.