1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كاهش خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده با مصرف ويتامين C و E

شروع موضوع توسط alicpu در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن بهداشت

  1. alicpu

    alicpu کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,032
    تشکر شده:
    118
    جنسیت:
    مرد
    خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا
    تحقيقات جديد نشان مي‌دهد: مصرف بالاي آنتي اکسيدان‌ها، سلنيوم، ويتامين C وE خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا 33 درصد کاهش مي‌دهد.

    به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، محققان دانشگاه آنجلياي شرقي در نروژ برنامه غذايي 23 هزار و 658 فرد بين سنين 40 تا 74 سال را به مدت يک هفته و بطور کامل مورد بررسي قرار دادند و سپس با استفاده از يک برنامه کامپيوتري ميزان مواد غذايي مصرفي افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده را اندازه گيري کردند.

    محققان دريافتند که طي 10 سال، 49 نفر از افراد که 55 درصد آنان را مردان تشکيل مي‌دادند، به سرطان لوزالمعده مبتلا شده‌اند و در بين افرادي که مقدار فراواني سلنيوم، ويتامين C وE مصرف کرده‌اند، به ميزان قابل توجهي خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده کاهش يافته است.

    محققان اميد دارند تا با کمک اين يافته‌ها بتوانند به يک دوازدهم افرادي که در معرض خطر ابتلا به اين بيماري قرار دارند، کمک کنند.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.