1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خاگینه لاله بلبل

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم براي 6-8 نفر:
    تخم مرغ=1عدد
    سرکه=60 ميلي ليتر (يک چهارم پيمانه)
    مارگارين=65 گرم
    ماست=2 قاشق سوپ خوري
    بيکينگ پودر=1 قاشق چاي خوري
    آرد=به ميزان لازم
    زرده ي تخم مرغ براي تزئين=1 عدد
    مغز گردو، بادام هندي و فندق= به ميزان لازم
    مواد لازم براي تهيه ي شربت:
    شکر=400 گرم (2 پيمانه)
    آب=250 ميلي ليتر
    آبليمو=1 قاشق سوپ خوري
    طرز تهيه:
    داخل ظرف مناسبي تخم مرغ، سرکه، مارگارين، ماست و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کنيد و قدري آن را با چنگال بزنيد و سپس آرد الک کرده را بتدريج به مايه بيفزائيد تا جايي که خمير شده و به دست نچسبد. آنگاه خمير را کمي ورز دهيد و به کمک وردنه به ضخامت نيم سانتيمتر باز کنيد. اکنون با برشگري به قطر تقريبي 6 سانتيمتر از خمير دايره هائي ببريد و درون نيمي از آن ها را با برشگر کوچکتري به قطر 4 سانتيمتر خالي کنيد. حالا روي دايره هاي کامل خمير تخم مرغ بماليد و دايره ي تو خالي را روي دايره ي کامل قرار دهيد. درون دايره ي تو خالي را با مخلوط گردو، بادام هندي و فندق پر کنيد و روي خمير را نيز با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد. اکنون خمير هاي آماده را در سيني چرب کرده بچينيد و داخل فر گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد قرار دهيد تا خاگينه بپزد و طلائي رنگ شود. همين که خاگينه پخت، شربت داغ را روي آن بريزيد و رويش را بپوشانيد. صبر کنيد تا خاگينه کاملا سرد شود. اکنون آن را در ظرف مناسبي بچينيد.
    روش تهيه ي شربت:
    شکر و آب را داخل قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق با حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود سپس آبليمو را بيفزائيد و صبر کنيد تا شربت بجوشد. بعد از 5 دقيقه شربت را از روي اجاق برداريد.
    140_1310756939_original_rnfeghcbyiamwolktjvd.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.