1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تیرامیسو ساده وخوشمزه

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
    پنیر خامه ای (در صورت امکان پنیر کاله بهتر است.)=2 بسته
    زرده ی تخم مرغ= 3 عدد
    خامه ی صبحانه= 1 بسته بزرگ
    بیسکویت پتی بور= 1/5 بسته
    قهوه= به میزان دلخواه تلخ یا شیرین تر بودن بیسکویت ها
    وانیل= یک قاشق چای خوری سر خالی
    پودر قند=به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم تا رنگش تقریبا سفید و حالتش سفت تر شود.
    بعد از این که زرده ها را کاملا زدیم و به فرم مورد نظر رسید وانیل و مقداری خاک قند اضافه میکنیم و روی حرارت بخار کتری میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه میگذاریم با بخار اب حرارت ببیند تا به صورت غلیظ و کرم مانند در اید و در این زمان مرتب ان را از ته بهم میزنیم مراقب باشید ته نگیرد و به رنگ زرد پر رنگ در نیاید.
    در مرحله ی بعد خامه ی صبحانه را به همراه کمی خاک قند انقدر میزنیم تا وقتی که ظرف را برگردانیم خامه تکان نخورد.
    سپس پنیر ها را با مقدار کمی خاک قند میزنیم تا به صورت کرم در اید.
    (توجه داشته باشید نباید پنیر را زیاد با همزن زد چون ممکن است شل شود و حالت دسر را خراب کند 3 تا 4 دقیقه برای زدنش کافیست.)
    در اخر همه ی مواد را به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی ( بدون استفاده از همزن)
    هم میزنیم تا مواد یکدست شوند و این کار را ارام انجام میدهیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهند.
    برای اماده کردن بیسکویت های داخل دسر ابتدا قهوه را اماده میکنیم.
    برای هر یک لیوان اب از یک قاشق چای خوری سر پر قهوه استفاده میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که رویش کف کرد حاضر است.

    و در اخر یک مقدار از مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بیسکویت ها را در قهوه فرو میبریم تا مقدار کمی از سفتی در بیایند و انها را روی مواد میگذاریم و دوباره از موادمان روی بیسکویت ها میریزیم و این تر تیب را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود.
    بعد از تکمیل شدن دسر بهتر است 4 ساعت در یخچال بماند بعدا سرو شود.
    نکته:
    1.میتوانید به جای بسکویت پتی بور از نان لطیفه هم استفاده کنید.
    2.در هنگام اضافه کردن خاک قند مراقب باشید بعد از مخلوط کردن مواد شیرینی انها بیش از حد نشود و مواد را قبل از مخلوط کردن بیش از حد شیرین نکنید.
    3.ابتدا تخم مرغ و خامه را اماده کرده و بعدا پنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا شل نشود.
    4.امیدوارم لذت ببرین.
    140_1302042024_original_uytkjgwinqxbfdelarmh.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.