1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه پای ریواس

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای خمیر پای:
    آرد کیک= یک لیوان
    نمک = یک هشتم قاشق مرباخوری
    کره سرد=یک سوم لیوان
    آب یخ= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
    مواد داخل پای:
    آرد کیک= یک سوم لیوان
    شکر= یک و یک چهارم لیوان
    گردوی خردشده= یک سوم لیوان (در صورت دلخواه)
    دارچین= نصف قاشق مرباخوری
    جوز هندی=یک چهارم قاشق مرباخوری
    ریواس تازه خرد شده= ۴لیوان
    موادلازم برای روی پای:
    آرد کیک= یک لیوان
    شکر= دو سوم لیوان
    کره سرد= نصف لیوان
    طرز تهیه:
    فر را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    یک لیوان آرد و نمک را مخلوط کنید و یک سوم لیوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان درآید.
    آب به اندازه ای اضافه کنید که خمیر خیس شود.
    خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آغشته به آرد بازکنید سپس روی قالب مناسب پهن کنید و محکم به کناره های ظرف فشار دهید خمیری که از لبه قالب اضافه آمده را ببرید.
    خمیر پای را کنار بگذارید.
    همه مواد داخل پای را باهم خوب مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
    مواد روی پای را باهم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس روی پای بریزید.
    لبه پای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی آن طلایی و مواد داخل آن شروع به جوشیدن کند در فر قرار دهید.
    140_1298912190_original_qbfslryomkxhwnegitjd.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.