1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

آشپزترين فيزيكدان جهان تهيه كرد: روايت تصويري از سقوط يك قطره در ماهي‌تابه

شروع موضوع توسط alicpu در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن تکنولوژی های روز

  1. alicpu

    alicpu کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,032
    تشکر شده:
    118
    جنسیت:
    مرد
    يك آشپز فيزيكدان در يك ويدئوي جالب به نمايش «آنچه در زمان انداختن نيتروژن مايع در يك ماهي‌تابه روغن داغ روي مي‌دهد» پرداخته و دليل تبديل آب به توپ‌هاي كوچك در زمان افتادن بر روي يك سطح داغ را توضيح مي‌دهد.


    به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين پديده ناشي از اثر لايدن‌فراست است كه در هنگام مواجهه مايعات با يك سطح جامد داغ‌تر از نقطه جوش آنها يك لايه بخار عايق ايجاد مي كنند و لذا نيتروژن مايع يا آب تا زماني كه بخار شود بر روي سطح پرواز مي‌كند .


    اين فيلم در زمان تصويربرداري از تصاويري براي مجموعه دنباله‌دار كتابهاي آشپزي «ميرولد» به ثبت رسيده و از يك دوربين 3000 فريم در ثانيه براي توضيح اين پديده استفاده كرده است.


    نويسنده اين مجموعه نه يك آشپز معمولي، كه يك دانشجوي فيزيك كوانتوم استفن هاوكينگ بوده كه همچنين مامور ارشد فناوری مايكروسافت است.


    ناتان ميرولد به عنوان يك مخترع مادام العمر تاكنون 500 اختراع را به نام خود ثبت كرده است. تكميل اثر بزرگ چند جلدي وي با يك تيم 30 نفري سه سال به طول انجاميده است.


    كتاب ميرولد كه از بحث‌هاي سايتهايي مانند eGullet الهام گرفته، مدعي است كه بسياري از پيش فرضها در مورد امنيت غذا به طور ساده‌اي اشتباه هستند و اينكه سرآشپزها در اين فرآيند غذاها را خراب مي‌كنند.


    وي كتاب خود را پوشش‌دهنده ميكروبيولوژي و امنيت غذايي مي‌داند.


    ميرولد علاوه بر همكاري طولاني‌مدت خود با مايكروسافت و همچنين به عنوان يك مخترع مستقل در تكميل رايانه مكانيكي چارلز بابيج همكاري كرده كه اكنون در موزه علم لندن به نمايش در آمده است.


    وي همچنين قهرماني رقابت جهاني باربيكيو را از آن خود كرده است.



    amedia_isna_ir_content_getty01_84_jpg_4_.jpg
    توپهاي يخي


    amedia_isna_ir_content_getty02_60_jpg_4_.jpg
    مجموعه كتب آشپزی مدرن


    amedia_isna_ir_content_getty04_29_jpg_4_.jpg
    تركيب فيزيك با آشپزي


    amedia_isna_ir_content_getty05_31_jpg_4_.jpg
    غذايي كه مي‌خوريم شامل چه بخش‌هايي است؟
     

    فایل های ضمیمه:

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.