1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسر كاسترد با بيسكويت و شكلات

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم براي كاسترد:
    پودر كاسترد=4 قاشق غذاخوري
    شير=2 ليوان
    آب=2 ليوان
    شكر=3/2 ليوان
    آرد ذرت=1 قاشق غذاخوري
    مواد لازم براي شكلات:
    پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
    شير=1 ليوان
    آب=2/1 ليوان
    پودر كاسترد=1 قاشق سوپخوري
    آرد ذرت=1 قاشق سوپخوري
    بيسكويت ساده چاي=به مقدار لازم
    پودر نارگيل=براي تزئين
    طرز تهيه:
    1. آب+شير+آرد ذرت را در ظرفي بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر كاسترد را به مواد اضافه كنيد.
    2. شكر را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد تا مواد كاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و به مدت 2 دقيقه مواد را به صورت مداوم هم بزنيد تا به جوش آيد و كمي غليظ شود.
    3. براي تهيه شكلات ابتدا در ظرفي جداگانه شير+پودر كاسترد+آب+آرد ذرت+پودر كاكائو را در ظرفي خوب هم بزنيد تا مواد جذب يكديگر شوند سپس مواد را روي حرارت ملايم قرار داده به مدت 2 دقيقه به صورت مداوم هم بزنيد تا زمانيكه مواد به جوش آيد و غليظ شود.
    4. بعد از آماده شدن مواد كاسترد و شكلات،كمي از مواد كاسترد را در ظرف پيركسي ريخته روي آن بيسكويت ساده بچينيد سپس روي بيسكويت ها كمي از مواد شكلات بريزيد.
    5. روي شكلات كمي كاسترد ريخته و دوباره روي كاسترد را بيسكويت چاي بچينيد.
    6. روي بيسكويت ها كمي از شكلات ريخته و روي تمام سطح شكلات بقيه مواد كاسترد بريزيد سپس در آخر روي كاسترد را با كمي شكلات تزئين كنيد.
    7. روي دسر را با پودر نارگيل تزئين كنيد.
    8. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر ببندد.
    9. دسر را به قطعات كوچك برش داده و سرو كنيد.
    1249464528_dserkasterd.jpg
     

    موضوعات مشابه

کاربران با جستجوی این کلمات وارد انجمن شده اند

  1. دسر با پودر کاسترد

    ,
  2. دسر کاسترد با بیسکویت

    ,
  3. طرز تهبه دسر کاستارد

    ,
  4. کاسترد بیسکویت
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.