1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه پودینگ کارامل

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    تخم مرغ=8 عدد
    هل نرم شده=كمي
    شير=1 ليتر
    زعفران=كمي
    وانيل=1 قاشق غذاخوري
    شكر=2/1 ليوان+1 ليوان
    طرز تهيه:
    1. وانيل+زعفران را به تخم مرغ ها اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
    2. شير را بر روي حرارت قرار داده تا وقتي بجوشد سپس هل + 2/1 ليوان شكر+مخلوط تخم مرغ را به شير اضافه كنيد و هم بزنيد.
    3. 1 ليوان شكر را در ظرف ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود . كمي با قاشق چوبي هم مي زنيم تا وقتي شكر كمي زرد مايل به قهوه اي رنگ شود.
    4. مواد را بلافاصله بر روي شكر مي ريزيم.
    5. سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتري كه تا نيمه آب جوش ريخته ايم قرار مي دهيم.
    6. ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت مي گذاريم تا زمانيكه كارامل سفت شود.
    7. پس از سفت شدن ظرف را در يخچال بگذاريد تا زمانيكه خنك شود سپس كارامل را در ظرفي برگردانيد.
    نكته:
    در صورتي كه آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه كنيد تا زمانيكه كارامل خوب فرم بگيرد.
    با يك چنگال مي توانيد متوجه سفت شدن كارامل شويد.
    مواظب باشيد آب ظرف بيروني داخل ظرف كارامل نرود.
    1239129414_karamel.jpg 1239129414_karamel.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.