1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه شکلات فریور

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:

    مغز فندق نرم شده=200 گرم
    شکلات خام=200 گرم
    شکلات مایع نوتیلا=2 قاشق سوپخوری
    کره=50 گرم
    مغز فندق کامل=به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. کره+شکلات خام را روی حرارت ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
    2. مغز فندق نرم شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
    3. 2 قاشق سوپخوری شکلات مایع نوتیلا را به مواد اضافه کرده و مواد را با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
    4. کمی از مواد را برداشته و با یک قاشق مرباخوری در قالب های مخصوص شکلات بریزید سپس وسط هر کدام از شکلات ها را یک فندق کامل بگذارید. طوریکه روی فندق هم با شکلات پوشیده شود.
    5. سپس قالب ها را در یخچال گذاشته تا شکلات ها ببندد.
    6. بعد از اینکه شکلات ها سفت شدند آنها را از قالب خارج کرده و در کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.
    امیدوارم خوشتون بیاد
    1203334547_4.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.