1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسرکرپ پرتغالی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏29 ژوئیه 2012 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم برای خمیر کرپ:
    آرد=4/3 لیوان
    تخم مرغ=1 عدد
    شیر=1 لیوان
    کره آب شده=2 قاشق سوپخوری
    پودر قند=کمی
    مواد لازم برای بادام و پرتقال:
    کره=100 گرم
    شکر=2 قاشق سوپخوری
    بادام پودر شده=2/1 لیوان
    رنده پوست پرتقال=1 قاشق سوپخوری
    آب پرتقال=2 قاشق سوپخوری
    اسانس بادام=چند قطره
    طرز تهیه:
    آرد،تخم مرغ و 2/1 لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از 10 ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد بیفزایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
    تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف ان را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد 4/1 لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. 30 ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.
    برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال،اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.
    فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید(ابتدا به نیم و بعد به یک چهارم تا کنید) کرپ ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی ان را پودر قند الک کنید. 10 تا 15 دقیقه کرپ ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم ها،خامه و میوه به عنوان دسر استفاده کرد.
    نکته: برای تهیه خمیر کرپ همیشه اول آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید. این روش موجب جلوگیری از به وجود آمدن دانه های سفت داخل خمیر خواهد شد.پ
    1185791828_crepe.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.