1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

تولید بادام زمینی ضدحساسیت توسط دانشمندان

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏19 آگوست 2014 در انجمن اخبار و مطالب گوناگون خبری

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    تولید بادام زمینی ضدحساسیت توسط دانشمندان

    amedia_isna_ir_content_4_2181_jpg_2_.jpg
    دانشمندان آمریکایی با تغییر شکل پروتئین ها در تلاش برای تولید بادام هندی ایمن ضدحساسیت هستند.


    به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دانشمندان مرکز تحقیقات کشاورزی وزارت کشاورزی آمریکا با کشف چگونگی اصلاح پروتئینهای خطرناکی که باعث واکنشهای مرگبار میشوند، میتوانند تا چند سال آینده آجیلهای بدون حساسیت را وارد بازار کنند.

    آنها در حال حاضر به تولید بادام هندی ایمن نزدیک شده اند و امیدوارند بتوانند بزودی به سراغ سایر آجیلها نیز بروند.

    پروتئینهای موجود در آجیل باعث یک واکنش حساسیتزا میشوند که شامل خارش ملایم در دهان یا پوست تا آنافیلاکسی مرگبار است.

    این واکنش در اثر پادتنهایی ایجاد میشود که روی پروتئینها میچسبند. دانشمندان دریافتهاند که میتوانند شکل پروتئینها را تغییر داده و آنها را در برابر سیستم ایمنی بدن نامرئی کنند.

    محققان کشف کردند با درمان پروتئینهای سلولی در آزمایشگاه توسط ترکیبی از سولفیت سدیم، میتوانند شکل آنها را تغییر دهند. آنها دریافتند که این ترکیب میتواند بطور موثری ساختار آلرژنهای بادام هندی را مختل کند.

    دانشمندان در گام بعدی قصد دارند تجربیاتی را بر روی همه آجیلها انجام داده و پروتئینهای اصلاح شده را بر روی سلولهای آزمایشگاهی بمنظور مشاهده واکنش آنها، آزمایش کنند.

    نتایج این پژوهش در نشست ملی انجمن شیمی آمریکا در سانفرانسیسکو ارائه شده است.
     

    موضوعات مشابه

    Amin* و باران888 از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.